За Нас


Рент А Кар Скопје РЕЛАКС

започна со рент а кар услуги во Скопје, Република Северна Македонија, во 2001 година. Ние сме еден од водечките компании за изнајмување на возила во Скопје, Северна Македонија. 

Се разликуваме од другите рент-а- кар компании со тоа што нудиме  “Најдобри возила по најдобри цени ”. Нашите клиенти не нарекуваат накратко “Релакс”, затоа што се грижиме за нашите муштерии и правиме се за нашите клиентиза да не се чувствуваат како да се во странство, туку дома во Македонија. Нудиме 24/7 часовна поддршка на пат за нашите клиенти

Нашиот персонал е високо селектиран и сите тие зборуваат професионално најмалку 3 различни светски јазици. Од почетокот, ние сме свесни дека во ерата на глобализацијата, ние можеме да бидеме најдобра компанија во бизнисот на изнајмување на автомобили во Скопје Северна Македонија само и само ако обезбедиме квалитна услуга за кар рентал иреални, вистински најевтини цени на пазарот. 

Ние како РЕЛАКС  изнајмување на автомобили Скопје  ви нуди автомобили од сите категории од мала, економчна, средна и висока класа. Имаме над 50 автомобили во нашата флота.

За време на нашите работни часови можете во било кое време да си го подигнете своето возило од нашата порстории во  центарот на Скопје во Палома Бјанка на втори кат ни се наога канцаларијата. Исто така маме и  опција на превземање на васето возило од Скопје Меѓународен Аердом.. За повеќе деталина  нашите  локации можете да проверите од нашата веб сајт каде сто се дадени на гоогле мапс. е покажана на Мапата на Гоогле. Во случај дека не можете да не најдете, ние за 5 евра ке ви го донесеме вашиот автомобил на вашата посакувана адреса во Скопје.

За повеке информации јавете ни се во било кое време на нашата телефонска линија 071392488 исто користеме ( viber I whatsapp ).

Со почит,
РЕЛАКС РЕНТ А КАР СКОПЈЕ

All rights reserved. Powered by DigitalCentar