ЧПП


Автоматик трансмисионалји авто кирамалавка?Да, имаме повеќе модели на автомобили со автоматска трансмисија.Политика за горивото на вашата компанија е полн резервоар?Да, ги предаваме со полн резервоар и вие ги враткате со полн резервоар.Кои документи треба да ги покажам за да изнајмам авто во Северна Македонија?Треба да ни покажете вашата патничка книшка и возачка дозвола.Каква е ограничувањето на брзината во Северна Македонија?Ограничувањето на брзина се менува, на автопат е максимално 120 км/ч, во градовите 50 км/ч, а во руралните области понекогаш 40 км/ч. Треба да се придржувате на знаците за брзина и има многу контроли од полицијата.Постојат ли такси за автопатите во Северна Македонија и како можам да ги платам?Да, во Северна Македонија има такси за автопатите. Тоа зависи од кој автопат користите и каде сакате да одите. Цените се менуваат. Има три опции за плаќање. Можете да платите со готовина на местата за плаќање на автопат, со кредитна картичка или со евра.Каде можам да сипам гориво и има ли чести бензински станици?Најдобрите компании за бензински станици во Северна Македонија се Макпетрол и Лук оил. Има и локални мали бензински станици, но ние ви препорачуваме да ги користите овие две компании. Има бензински станици на секои 10 км, па не треба да се забринувате за пополнување на гориво.Дали бензинските станици се самообслужни или има вработени на станици и како можам да платам?Во Северна Македонија и далеку има бензински станици со вработени и тие ќе ви помогнат. Нема самообслужни бензински станици. Можете да платите за горивото во македонски денари (МКД) или со кредитна картичка.Како можам да платам за изнајмување на авто?Можете да платите онлајн или да платите на доаѓање во македонски денари (МКД), евра или кредитна картичка.Дали треба да оставам депозит и како можам да го земам тој назад и кога?Да, како процедура, земаме депозит од 100 евра. Можеме да го наплатиме депозитот од вашиот кредитен картичка или можете да го оставите во готовина во македонски денари (МКД) или евра. Ќе ви биде замолено да оставите депозит кога ќе го земете автото. Го прегледуваме автото заедно и може да направите и слика на него. Кога ќе го вратите автото со гориво и се исто како кога го земавте, депозитот автоматски ќе ви биде вратен.Како можам да резервирам авто и дали треба да платам сега?Можете да направите резервација онлајн на нашиот веб-сајт. Е многу лесно. Само имаме три чекори.Во последниот чекор имате две опции. Плати одма (можете да платите онлајн) или плати при доаѓање. Ако изберете да платите при доаѓање, ќе ги добиете две копии од вашата резервација и ние исто така ќе добиеме една копија и ќе ви испратиме потврден е-маил. Плаќањето ќе го направите кога ќе го земете автото.<a style="display: none;" href="https://kupikvadrat.ba/">prodaja stanova</a>
<a style="display: none;" href="https://tipo.ba/">pik</a>
<a style="display: none;" href="https://smrtovnica.ba">smrtovnice</a>
<a style="display: none;" href="https://blumen.eu.org">blumen</a>
<a style="display: none;" href="https://www.horoskop.eu.org">horoskop</a>
<a style="display: none;" href="https://www.kalkulator.eu.org">kalkulator online</a>
<a style="display: none;" href="https://knjige.eu.org">knjige pdf</a>
<a style="display: none;" href="https://cvijece.eu.org">cvijece</a>
<a style="display: none;" href="https://vicevi.eu.org">vicevi</a>

All rights reserved. Powered by DigitalCentar