RRETH SHBA


Me qira një makinë Shkup

RELAKS ka filluar të ofrojë shërbimin e makinave me qira në Shkup, Maqedoni Veriore, që nga viti 2001. Ne jemi një kompani udhëheqëse profesionale e makinave me qira në Shkup dhe në Ohër. Ne ofrojmë shërbimin e makinave me qira në vende të ndryshme në Shkup dhe vende të tjera të vendit tonë. Zyra jonë kryesore ndodhet në qendër të Shkupit dhe gjithashtu ne ofrojmë një opsion makine me qira në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit dhe aeroportet dhe qytetet e tjera rajonale me sistemin e takimit dhe përshëndetjes. Dallimi ynë nga kompanitë e tjera të makinave me qera është se ne po ofrojmë "makinat më të mira me çmime më të mira".

Klientët tanë po na telefonojnë së shpejti si "RELAKS". Kjo sepse ne jemi duke u kujdesur për klientët tanë dhe ne po bëjmë çmos që klienti ynë të ndihet jo si jashtë vendit, por si ata në Maqedoni Veriore. Ne dëmtimin tonë 24/7 / shërbimin e asistencës rrugore.Personeli ynë është shumë i zgjedhur dhe i pagueshëm pas disa testeve të vështira profesionale dhe të gjithë ata flasin profesionalisht të paktën 3 gjuhë të ndryshme ndërkombëtare.

Që në fillim ne jemi të vetëdijshëm se në epokën e Globalizimit mund të jemi kompania më e mirë në biznesin e makinave me qira vetëm në Shkup, Maqedoni Veriore dhe nëse ne ofrojmë një marrëdhënie të cilësisë dhe të shkëlqyeshme të konsumatorëve dhe ofrojmë me qira të vërtetë më të lirë një shërbim makine pa asnjë shtesë çmimi i papritur ose kostoja. Çmimet tona në faqen tonë të internetit janë përfundimtare dhe nuk ka asnjë çmim të fshehur. Ju lutem shkoni në internet në faqen tonë të internetit dhe bëni rezervimin tuaj online, çmimi që do të shihni në këndin tonë të rezervimit është çmimi përfundimtar dhe ofron largësi të lirë.

Nëse vizita juaj në Maqedoninë e Veriut anulohet ose shtyhet, ne ofrojmë anulimin e lirë të rezervimit tuaj, ju duhet vetëm të na dërgoni një e-mail dhe të na informoni ose mund të na telefononi nga numrat e kontaktit tonë. Ju mund të anuloni rezervimin tuaj pa asnjë gjobë para 15 ditëve të mbërritjes tuaj dhe marr datën.

Në Maqedoninë e Veriut me qira një veturë RELAX ju ofron nga të gjitha kategoritë e makinave duke filluar nga makina të vogla ekonomike të vogla, të mesme deri në makinat luksoze SUV në Shkup. Ne kemi më shumë se 50 makina në dispozicion në flotën tonë. Të gjitha makinat tona me qira të makinave janë të reja.

Ju mund të merrni automjetin tuaj në çdo kohë dhe në çdo ditë kur po mbërrini në Shkup ose nga Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit ose në zyrën tonë kryesore në qendër të qytetit të Shkupit. Është vërtet e lehtë për të gjetur zyrën tonë, ne jemi të vendosur në zemër të qendrës së qytetit të Shkupit afër sheshit kryesor të Maqedonisë. Për më shumë detaje të adresës sonë, ju lutem kontrolloni atë nga këndi ynë i kontaktit, ku është dhënë në Google harta saktësisht se ku jemi. Nëse keni ndonjë problem për të gjetur adresën tonë mos u shqetësoni ne ofrojmë një shërbim të ofrimit të automjetit në adresën ku do të vendosni, mund të jetë ndonjë hotel në Shkup ose ndonjë adresë, ne do t'ju sjellim makinën tuaj në adresën tuaj dhe ju mund ta lesh kudo qe te deshironi.

Përveç kësaj, për klientët tanë që po vijnë për herë të parë për të vizituar vendin tonë të bukur Maqedoni, ne po i udhëzojmë ata me gjithë informacionin që ata kanë nevojë për të parë të gjitha anët e bukura të vendit. Me fjalë të tjera, i sugjerojmë se ku të vizitojnë në Maqedoni dhe nëse kanë nevojë, u japim atyre një udhërrëfyes turistik të Maqedonisë Veriore dhe i ndihmojmë ata me planin e udhëtimit të tyre rrugor.

Çfarëdo informacioni që ju nevojitet për të marrë me qira një shërbim makine në Shkup, Maqedonia Veriore mund të na kontaktoni në çdo kohë në çdo ditë. Mund të na kontaktoni me telefon, (Viber ose WhatsApp), e-mail.

Po presim të shohim së shpejti në Maqedoninë e Veriut.
Faleminderit për interesimin tuaj në shërbimin tonë të makinave në Shkup.
Fatmirësisht,

RELAX Rent A Car Shkup

All rights reserved. Powered by DigitalCentar