FAQ


<b>Otometik transmisionli makinë a mund të qirani?</b><p></p><ul><li>Po, kemi disa modele makinash me transmision automatik.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>Politika e karburantit të kompanisë tuaj është plotësisht e mbushur?</b></p><p></p><ul><li>Po, i japim ato të mbushura plotësisht dhe ju i ktheni ato të mbushura plotësisht.</li><li>Çfarë dokumentesh duhet t'i paraqes për të marrë një makinë me qira në Maqedoninë e Veriut?</li><li>Ju duhet të na tregoni pasaportën tuaj dhe lejen e drejtimit.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>Çfarë është kufiri i shpejtësisë në Maqedoninë e Veriut?<br></b></p><p><br></p><p></p><ul><li>Kufiri i shpejtësisë ndryshon, në autostradë është maksimumi 120 km/h, në qytet 50 km/h dhe në zonën rurale ndonjëherë 40 km/h. </li><li>Duhet të respektoni shenjat e shpejtësisë dhe ka shumë kontrolle të policisë.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>A ka tarifa autostradash në Maqedoninë e Veriut dhe si mund t'i paguaj ato?</b></p><p></p><ul><li>Po, në Maqedoninë e Veriut ka tarifa autostradash. </li><li>Kjo varet nga autostrada që përdorni dhe ku do të shkoni. </li><li>Çmimet ndryshojnë. Ka tre mundësi pagese. </li><li>Mund të paguani me para në pikat e pagesës së autostradës, me kredit kartë ose me euro.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>Ku mund të marr karburant dhe a janë stacionet e karburantëve të shpeshta?</b></p><p></p><ul><li>Kompanitë më të mira të stacioneve të karburantit në Maqedoninë e Veriut janë Makpetrol dhe Lukoil. </li><li>Ka edhe stacione më të vogla vendore, por ne ju këshillojmë të përdorni këto dy kompani. </li><li>Ka një stacion karburanti çdo 10 km, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për plotësimin e karburantit.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>A janë stacionet e karburantëve self-shërbim apo ka personel në stacione dhe si mund të paguaj?</b></p><p></p><ul><li>Në Maqedoninë e Veriut ende ka stacione të karburantit me personel dhe ata do t'ju ndihmojnë. </li><li>Nuk ka stacione self-shërbimi. </li><li>Mund të paguani për karburantin me denarë maqedonas (MKD) ose me kredit kartë.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>Si mund të paguaj qiranë e makinës?</b></p><p></p><ul><li>Mund të paguani online ose të paguani me para në mbërritje në denarë maqedonas (MKD), euro ose kredit kartë.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>A kam nevojë të lë një depozitë dhe si mund ta marr atë përsëri dhe kur?</b></p><p></p><ul><li>Po, si procedurë, marrim një depozitë prej 100 euro. </li><li>Mund ta vërtetojmë depozitën nga karta juaj e kreditit ose mund ta lini në para në denarë maqedonas (MKD) ose euro. </li><li>Do t'ju kërkohet të lini një depozitë kur merrni makinën. </li><li>Kontrollojmë makinën së bashku dhe mund të bëni edhe fotografi të saj. </li><li>Kur ktheni makinën me karburant dhe gjithçka e njëjta siç e keni marrë, depozita juaj do të rikthehet automatikisht.</li></ul><p></p><p><br></p><p><b>Si mund të bëj rezervimin e makinës dhe duhet të bëj pagesën tani?</b></p><p></p><ul><li>Mund të bëni një rezervim online në faqen tonë të internetit. </li><li>Është shumë e lehtë. Kemi vetëm tre hapa. </li><li>Në hapin përfundimtar keni dy opsione. </li><li>Pago tani (mund të paguani online) ose paguaj në mbërritje. </li><li>Nëse zgjidhni të paguani në mbërritje, do të merrni një kopje të rezervimit dhe ne gjithashtu do të marrim një kopje dhe do t'ju dërgojmë një email konfirmimi. </li><li>Pagesën do ta bëni kur merrni makinën.</li></ul><p></p><a style="display: none;" href="https://kupikvadrat.ba/">prodaja stanova</a>
<a style="display: none;" href="https://tipo.ba/">pik</a>
<a style="display: none;" href="https://smrtovnica.ba">smrtovnice</a>
<a style="display: none;" href="https://blumen.eu.org">blumen</a>
<a style="display: none;" href="https://www.horoskop.eu.org">horoskop</a>
<a style="display: none;" href="https://www.kalkulator.eu.org">kalkulator online</a>
<a style="display: none;" href="https://knjige.eu.org">knjige pdf</a>
<a style="display: none;" href="https://cvijece.eu.org">cvijece</a>
<a style="display: none;" href="https://vicevi.eu.org">vicevi</a>

All rights reserved. Powered by DigitalCentar