KUSHTET DHE KUSHTET


KËRKESAT E DREJTIMITKlienti duhet të paraqesë patentë shoferi të vlefshëm dhe pasaportë Nëse licenca e qiramarrësit nuk është në alfabetin romak (p.sh. kinezisht, greqisht, rusisht ose arabisht), ju duhet të sillni një patentë shoferi ndërkombëtar dhe patentë shoferin tuaj lokal. Nëse keni një licencë jashtë vendeve të BE-së, pavarësisht nga gjuha e licencës ju nevojitet një patentë shoferi ndërkombëtar. Vetëm ata persona të miratuar dhe të miratuar në marrëveshjen e qirasë lejohen të drejtojnë automjetin me qira.KERKESAT E MOSHAVEMosha minimale për të marrë me qira një makinë është 21 vjet dhe të paktën 1 vit praktikë dhe eksperiencë në vozitje është e nevojshme. Në disa raste mund të bëjmë përjashtim për shoferët nën moshën 20 vjeçare, por do të ngarkohet një depozitë shtesë dhe 15,00 euro në ditë. Mosha maksimale e qirasë është 75 vjet.DRIVER SHTESËShoferi shtesë duhet të plotësojë të gjitha kërkesat për vozitje dhe moshën. Një pagesë ditore për shofer shtesë është 2 euro.TARIFAT E QIRATë gjitha normat janë në EURO. Normat e përditshme janë për 24 orë nga fillimi i qirasë. Nëse një periudhë ditore është tejkaluar me më shumë se 1 deri në 3 orë do të ngarkohet sipas gjysmë dite. Më shumë se 3 orë do të tarifohen në ditë të plotë. Periudha minimale e qirasë është 24 orë.TARIFAT E PËRFSHIRË• kilometrazhin pa limit për të gjitha makinat.• 24 orë asistencë në rrugë.• TVSH prej 18% (Tatimi mbi Vlerën e Shtuar)• Sigurimi i përgjegjësisë së palës së tretë më të lartë (T.P.L.), sipas rregullave të qeverisë.• Mbrojtja e vjedhjeve (T.P.).• Dëbimi i kolizionit dhe dëmit (C.D.W.), mbulon përgjegjësinë e qiramarrësit për dëmet e automjetit me qira, me përjashtimet e:- dëmtime në goma të shkaktuara nga zjarri ose aksidenti;ngarje nën ndikimin e alkoolit ose drogës;- deklarata me shkrim nga policia nuk paraqitet në kohën e check-out; Nëse nuk jepet ndonjë raport i policisë, qiramarrësi do të jetë përgjegjës për koston totale të dëmeve.• Ne funksionojmë me sistemin e shpërndarjes së veturës në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit me Meet & Greet.• Po njësoj nëse CDW është pranuar ose jo, do të aplikohet një pagesë prej 100 euro, në rast të vjedhjes së veturës.TARIFA përjashton• Sigurimi ndërkufitar (kartoni jeshil): 30 euro për shtetin dhe• Një Rentals Rruga• Oraret tona të punës janë nga ora 08:00 deri në orën 22:00, pasi për orët e punës kemi ngarkuar për marrjen dhe zbritjen për çdo mënyrë që ne paguajmë 10 euro.• Keni humbur çelësin e makinës dhe dokumentet.• Sigurimi plotësues për të mbuluar dëmtimet e shoferëve ose pasagjerëve.• Me përjashtim të Aeroportit Ndërkombëtar të Shkupit dhe zyrës sonë kryesore në qendrën e qytetit të Shkupit për marrjen dhe braktisjen gjatë orarit tonë të punës janë falas, të gjitha destinacionet tjera për zbritje dhe marrje paguhen.• Salla për fëmijë - 2 euro në ditë, përkujdesje për fëmijë - 2 euro në ditë, GPS Navigation - 2 euro në ditë, dorëzim në adresën tuaj në qytetin e Shkupit 5 euro.KURRACIONI I SIGURIMIT• Dëmshpërblimi për Dëme për Përplasje (CDW) është me 100 Euro të tepërta (Deductible).• Heqja nga vjedhja (TW) është me 500 euro të tepërta (zbritëse).• Mbrojtja e palës së tretë (TP)SIGURIME SHTESËRELAX Rent a Car Shkup ofron dy lloje sigurimesh shtesë:• Heqja e Dëmit të Përplasjes (CDW) me 200 EUR Çmimi i tepërt në ditë: 5 EUR• SIGURIMI I PLOTË me 0 Çmimi i tepërt (I PLOTË MBROJTJES) në ditë: 15 EUROMETODAT E PAGESËSNe pranojmë kartat e kreditit si vijon VISA, Eurocard / MasterCard. Pagesa në cash - çdo monedhë e konvertueshme ose ekuivalent në dinarë të Maqedonisë. DEPOZITA dhe kostoja totale e qirasë është e nevojshme në fillim të qirasë.DEPOZITA KTHYERNe kërkojmë që një depozitë e kthyeshme të lihet në para ose të garantohet me kartë krediti për çdo makinë dhe shuma është 100 euro për të gjitha makinat tona.OFRIMI DHE MBLEDHJAKryeqyteti i Shkupit - pa pagesë - në punë.Aeroporti i Shkupit - pa pagesë - gjatë kohës së punës.Çdo vend në Maqedoninë e Veriut - pas bisedës me stafin tonë. Ne ngarkuar tarifë shtesë në varësi të distancës së vendndodhjes.benzinëKonsumi i benzinës paguhet nga qiramarrësi. Nëse automjeti kthehet me karburant më pak me qira, klienti akuzohet për mbushjen e rezervuarit. Gjithashtu aplikohet tarifa për shërbimet e tankeve, kostoja është 10 euro plus TVSH.PAJISJETGjatë sezonit të dimrit i cili tregohet nga ligjet rrugore të Maqedonisë Veriore fillon nga 15 nëntori deri në 15 mars çdo vit dhe gjatë kësaj periudhe gomat e dimrit dhe zinxhirët e dëborës janë pa pagesë. Harta e Maqedonisë Veriore gjithashtu është pa pagesë.NDIHMA RRUGORE DHE PROBLEMET TEKNIKEPa pagesë dhe është në dispozicion 24/7 në territorin e Maqedonisë. Kjo përfshin zëvendësimin e automjetit brenda 24 orëve dhe mbështetjen e shërbimit telefonik. Numri i telefonit të ndihmës në rrugë është 0038971390627 dhe 0038971392488. Në rast problemi teknik, qiramarrësi duhet së pari të na kontaktojë nga numrat e telefonit të dhënë më lart dhe nëse problemi teknik është i vogël dhe makina po lëviz në këtë rast klienti do të kërkohet të marrë makinën në garazhin më të afërt mekanik dhe e kanë rregulluar problemin dhe ne rimbursim të gjitha shtrirjet lidhur me problemin ku qiramarrësi duhet të na tregojë faturën zyrtare ose faturën për riparuesit e automjetit gjatë rënies së makinës. Nëse ekziston një problem i madh teknik në këtë rast, ne menjëherë dërgojmë një tjetër makinë të ngjashme për të ndryshuar makinën e thyer.PERIUDHA E ANULIMITNe si Relax Rent a Car Shkup ju ofrojmë një anulim të lirë para 15 ditësh nga data e marrjes së qirasë dhe shuma që klienti ka paguar paguhet plotësisht. Nëse klienti nuk na informon për anulimin para 15 ditësh në periudhën e qirasë se mali është transferuar në llogarinë Relax Rent a Cars Skopje. Në faqen tonë të internetit kur bëni rezervim në internet ofrohet makina "Model" dhe shkruhet "Ose e ngjashme". Kjo do të thotë që gjatë kohës së marrjes nëse nuk kemi të njëjtin model të makinës, kemi të drejtë t'ju ofrojmë një model të ngjashëm me modelin e zgjedhur ose makinën më të madhe, por as makinën më të vogël me modelin e zgjedhur. Nëse nuk pranoni të ofroni modelin e ngjashëm të makinës, pagesa nuk do të rimbursohet.

All rights reserved. Powered by DigitalCentar